Sport Orientation Classes High School.

Book a jumpclinic of freestyle jumpsession for your high school gym class.

Sport oriëntatie klassen uit het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom bij Flight Deck 53 trampolinepark in Hilversum. Leerlingen kunnen bij Flight Deck 53 kennis maken met de freestyle trampolinespringen sport door een uurtje bij ons te komen vrij-springen of deel te nemen aan jumpclinics. Gevestigd in de rijksmonumentale Clemenskerk, en voorzien van ultra-moderne spring en sporttoestellen ben je bij Flight Deck 53 aan het juiste adres voor een bijzonder inspirerend, effectief en vooruitstrevende invulling van je sport oriëntatie klas.

Sport oriëntatie klassen kunnen in het trampolinepark een uurtje komen vrij-springen, of deelnemen aan een jumpclinic gegeven door de instructeurs van de Flight Deck Academy. Het doel van een jumpclinic is om leerlingen op een veilige manier kennis te laten maken met de freestyle trampolinespringen.

In de jumpclinics werken we niet alleen aan de basis technieken trampolinespringen maar werken we ook aan de conditie, balans, lenigheid en coördinatie van leerlingen. In een jumpclinic van 1 uur krijgen de leerlingen 40 minuten les en mogen ze 20 minuten vrij-springen. Een jumpclinic van de Flight Deck Academy is een goede afwisselende workout voor zowel fanatieke sporters als de beginnende sporter.

Meld je aan voor een gratis sport oriëntatie jumpclinic!

Ben jij een docent lichamelijke opvoeding of sectiehoofd LO op een middelbare school met een sport oriëntatie programma, en ben op zoek naar een nieuwe en innovatieve invulling voor je SOK in het schooljaar 2019 - 2020? Neem dan contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we alle mogelijkheden t.a.v. een SOK bij Flight Deck 53 bespreken. Tevens kun je bij Flight Deck 53 ook een gratis proefles boeken voor je SOK, dan kun je als docent en/of sectiehoofd samen met een aantal leerlingen deelnemen aan een jumpclinic. Een gratis proefles en kennismakingsgesprek kun je reserveren in de maanden  decemeber 2019, januari en februari 2020.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en gratis proefles SOK door een email te sturen naar: academy@flightdeck53.com

 

Sport Orientatie Klassen alle feiten op een rij...

 • Prijs:
  • 1 uur jumpen vanaf € 5,- p.p. exclusief jumpsokken.
  • Jumpclinic van 60 minuten voor groepen van 20 tot maximaal 50 leerlingen vanaf € 62.50.
  • Anti-slip jumpsokken zijn verplicht, deze kun je zelf meenemen of bij ons aan de check-in balie kopen voor € 2.50 p.p.
 • Duur:
  • 75 tot 90 minuten tijd: inclusief aankomst, verttrek, voorbereiding op de jumpsessie en veiligheids-instructies en jumptijd.
 • Tijden:
  • Sport Oriëntatie Klassen zijn welkom van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur.
 • Parkeren & Route:
  • Gratis parkeren op eigen terrein achter de Clemenskerk voor auto's, brommers, en fietsen. Geen bussen.
  • Flight Deck 53 is gevestigd in de rijksmonumentale Clemenskerk te Hilversum aan de Bosdrift 53 en goed te bereiken met fiets, brommer, auto, bus of trein.
 • Reserveren & Betalen:

 

 

To make your visit to our website even easier and more personal we use cookies.With these cookies we can collect information about you and your internet behavior within our follow website. With this information we and third parties fit content or ads to your interests. More Info