Flight Deck 53 Schoolreisje of Klassenuitje.

Kom met de hele klas, of school, springen in de rijksmonumentale Clemenskerk. Het sportiefste en gezelligste uitje in het mooiste en beste trampolinepark van Nederland.

Met de hele klas of school trampolinespringen bij Flight Deck 53 in de rijksmonumentale Clemenskerk in Hilversum, dat is een super sportief en gezellig uitje. Scholen (zowel uit het basis- als voortgezet onderwijs) zijn van harte welkom bij Flight Deck 53 van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Je kunt je schoolreis, mentoruitje of klassenuitje van 1 uur direct online boeken. Dit kan al vanaf voor € 5,-- p.p. voor groepen van 20 tot 50 leerlingen. Wil je echt les krijgen in het trampolinespringen, dan kun je ook een jumpclinic als extra bijboeken voor je klassenuitje of schoolreis voor € 62.50.

Gemiddeld duurt een schoolreisje inclusief aankomst, voorbereiding en vertrek 90 ca. minuten. Wil je langer komen jumpen, lunchen of een snack momentje inplannen? Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden en opties te bespreken.

Een Flight Deck 53 klasssenuitje alle feiten op een rij...

  • 1 uur jumpen voor € 5,- p.p.
  • Anti-slip jumpsokken zijn verplicht voor trrampolinespringen, deze mag je zelf meenemen of kun je eventueel aan de balie of online kopen voor €2.50 p.p.
  • Als extra kun je een jumpclinic bijboeken voor € 62.50. Dan krijgen de kinderen les voor 40 minuten en kunnen ze 20 minuten vrijjumpen.
  • In Café 53 kun je eventueel ter plekke een snack, zoets of drankje kopen. Link naar Café 53 menu en prijslijst.
  • Schoolreisjes en klassenuitjes kun je online boeken voor groepen van 20 t/m 50 personen van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur.
  • Let op! Om veiligheidsredenen springen kinderen tot 8 jaar samen en kinderen vanaf 9 jaar samen. Heb je een gemengde groep van 8 en 9 jarigen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Gratis parkeren achter de kerk (geen ruimte voor bussen) voor max. 50 autos.
  • Wil je Flight Deck 53 in zijn geheel afhuren voor groepen tot maximaal 70 personen of een schoolreisje boeken van minimaal 2 uur met eten en drinken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn te bereiken per mail op: academy@flightdeck53.com of per telefoon op nummer: 035 799 40 19

To make your visit to our website even easier and more personal we use cookies.With these cookies we can collect information about you and your internet behavior within our follow website. With this information we and third parties fit content or ads to your interests. More Info